Testimonials IAC

 

Kokemuksia

 

”…CDP-kursseilla hankitut kokemukset ja tiedot rikastuttivat elämääni tavalla, mihin mikään perinteinen koulu ei koskaan pystyisi. Nämä kurssit käsittelevät muun muassa hallitun kehostairtautumisen tekniikoita, energioidemme käyttämistä, tietoisuuden ymmärtämistä…

Lue lisää

Marisela A., Miami, USA

”Arvostin kurssin ohjaajien ammattitaitoa ja rehellisyyttä ja nautin kokemusten jakamisesta muiden osallistujien kanssa. Kurssi jätti minut kohonneeseen tietoisuuden tilaan. Se oli rikastuttava ja mieltä ylentävä kokemus.

Ethel L.K., Geneve, Sveitsi

”CDP on todella avannut silmäni. En ainoastaan oppinut kuinka herkkä energiakeho, bioenergiat ja tietoisuus toimivat, vaan myös kuinka soveltaa hyödyllisiä tekniikoita kehostairtautumistilan aikaansaamiseksi ja pitkittämiseksi…

Lue lisää

Heinrich M.W., Frankfurt, Saksa

”Päädyin IAC:n kursseille uteliaisuuttani, tietämättä, että ne tulisivat muuttamaan elämäni. Vaikka saamani tieto oli ällistyttävää, kaikki minulle kerrottu tuntui järkeenkäyvältä. Minulla oli syvä intuitiivinen tunne, että tämä oli etsimäni totuus elämästä. Kaksi viikkoa ensimmäisen CDP-kurssin jälkeen, minulla oli ensimmäinen OBE-kokemus: se ravisteli maailmaani. Siitä lähtien elämäni on muuttunut melkein joka osa-alueella. Olen innostunut ja tunnen olevani henkisessä johdatuksessa tällä uudella matkalla elämän halki.

Anne-Marie W., Alankomaat

”Sovellan edelleen elämässäni paljon CDP-kursseilla oppimaani. Olen tullut enemmän tietoiseksi ajankäytöstäni. Tunnen, että elämälläni on tarkoitus – olen täällä oppiakseni ja kehittyäkseni. Suhteeni itseeni on parantunut suuresti, samoin myös psyykkiset kykyni. IAC:n henkilöstön omistautuminen, sitoutuminen ja ammattitaito on inspiroivaa.

Grace K., Tukholma, Ruotsi

”…Olen ensimmäistä kertaa kohdannut rationaalisen ja tieteellisen lähestymistavan sellaisiin aiheisiin kuin tietoisuuden kehittyminen ja kehostairtautumiskokemus (…) CDP-kursseilla oppimieni harjoitusten avulla onnistuin tahdonvoimalla aikaansaamaan ensimmäisen tietoisen projektioni…

Alessandra L., Los Angeles, USA

”…Kun harjoittelin kurssilla energiatyöskentelyä, pystyin todella havaitsemaan energiavirtauksen ja tunsin kuinka kehoni puhdistui. Lisäksi kykenin ymmärtämään ja todella tuntemaan, että tietoisuuteni avartui opiskellessamme kehostairtautumiskokemuksen aikaansaamista ja sen käyttöä. Opin myös kuinka kommunikoida ei-fyysisten tietoisuuksia kanssa ja tavan parantaa fyysisiä ja ei-fyysisiä apua tarvitsevia ihmisiä.

Opiskelija, Tokio, Japani

”En voi odottaa, että pääsen kertomaan kuinka paljon nautin seminaarista, se oli niin syvällinen kokemus. Minulle jäi hyvin vaikuttavia muistoja puheistanne ja ajatuksistanne. Pidän itsenäni onnekkaana, koska polkumme kohtasivat.

Francesca T.D., Geneve, Sveitsi

”…Opetettujen yksinkertaisten energiatekniikoiden käyttö, kuten energian lähettäminen ja vastaanottaminen, oli melko hämmästyttävää. Pystyin tuntemaan niin suuren muutoksen sisälläni… Kurssin jälkeen jatkoin kurssilla oppimieni tekniikoiden harjoittelua ja se auttoi minua elävöittämään mieleni ja kehoni. Ja rentoutuneisuuden tila on jatkunut.

Opiskelija, Tokio, Japani