The Journal of Conscientiology

Konsientiologian tutkimusta käsittelevät artikkelit

 

Tämän aikakausjulkaisun tietoisuuden tutkimusta käsittelevien artikkelien tarkoituksena on syventää tietoisuuden luonteen ymmärtämistä. Konsientiologian lähtökohtana tietoisuuden tutkimiselle on tietoisuuden sekä sen ominaisuuksien ja energioiden moniulotteinen ja monieksistentiaalinen luonne. 

Tästä johtuen psyykkisiä ja paranormaaleja ilmiöitä hyödynnetään tutkimusvälineinä. Tietoinen kehostairtautumiskokemus on keskeinen työkalu moniulotteisen tietoisuuden ilmentymisen ja evoluutioprosessin ymmärtämisessä. Konsientiologia tutkii moniulotteista itsensä tiedostamista tarkastelemalla yksilöä kokonaisuutena (ei-fysikaaliset kehot, eri olemassaolot ja ulottuvuuksien välinen havainnointi, kommunikaatio sekä ilmentyminen). JofC (the Journal of Conscientiology) on sitoutunut näiden kysymysten puolueettomaan tutkimukseen.

JofC on konsientiologian ja projektiologian tieteenalojen virallinen kommunikaatioalusta. Sitä tilaavat tutkimusorganisaatiot, erikoiskirjastot ja yleisesti ottaen aihealueesta kiinnostunut ihmiset.

JofC on neljännesvuosittain ilmestyvä julkaisu, joka sisältää jäsenten kirjoittamia artikkeleita ja tutkimuksia joka puolelta maailmaa englanniksi ja muillakin kielillä. JofC on julkaisu, joka välittää IAC:n tutkijayhteisön viimeisimpiä tutkimustuloksia. Se on hyvin tärkeä julkaisu, jota tutkimusorganisaatio käyttää pitääkseen jäsenensä, osanottajansa ja tutkijansa informoituna tieteenalansa viimeisimmistä tutkimuksista ja teorioista. Julkaisu on ihanteellinen työkalu niille, jotka haluavat opiskella tietyn erityisalueen tietämystä.

JofC on International Academy of Consciousnessin julkaisu.

IAC:lla ei ole eikä se julkaise yritysten näkökantoja. Jokainen artikkeli on julkaistu kirjailijan omalla vastuulla, eivätkä ne välttämättä ilmennä Journal of Conscientiologyn tai IAC:n näkemystä tai tutkimuksia.

Konsientiologian aikakausjulkaisu (ISSN 1520-4049) julkaistaan neljännesvuosittain tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa. Julkaisun toimitus on IAC:n Lontoon toimistossa ja sen jakelusta vastaa IAC:n Floridan toimisto.

Yhtään osaa artikkeista ei saa toistaa missään muodossa ilman JofC:n ja artikkelin kirjoittajan kirjallista lupaa lukuun ottamatta lyhyitä sitaatteja keskustelun ja arvostelujen yhteydessä. Alkuperäinen lähde täytyy tässä tapauksessa aina mainita.

 
[message_box title=”” color=”white”] → Olet tervetullut lähettämään artikkelin JofC:hen.

Liittymällä jäseneksi saat automaattisesti JofC:n tilauksen.

[/message_box]